weg met die twijfel en onzekerheid

HET IS TIJD OM STRALEND EN VOL ZELFVERTROUWEN IN HET LEVEN TE GAAN STAAN!

Zing je Lied zijn Helende ZangSessies van 30, 45 of 60 minuten voor moeder en kind (0-6 jaar), kinderen vanaf 7 jaar en volwassenen. De Helende ZangSessies van Zing je Lied zorgen er voor dat jij of je kind GELUKKIG en VOL ZELFVERTROUWEN in het leven komt te staan. 

toch liever verdieping en persoonlijke groei? lees dan even verder!

misschien dat jij nu:

 • constant bezig bent met wat anderen van je vinden
 • niet tevreden bent met hoe je er uit ziet
 • hoge eisen stelt aan alles wat je doet, en aan iedereen om je heen
 • niet voor jezelf durft op te komen
 • niet durft te zeggen wat je denkt, verlegen bent
 • je klein maakt tegenover mensen die in jouw ogen ‘beter zijn’ 
 • moeite hebt om dingen los te laten, je piekert veel en maakt je snel zorgen, vooral om de kinderen of je familie
 • denkt dat anderen het over jou hebben als je ze hardop hoort lachen
 • hard werkt omdat je bang bent om fouten te maken
 • voelt dat er meer in je zit, maar het komt er niet uit
 • vrijer zou willen leven, maar dit niet goed durft
 • twijfelt of je het als moeder goed doet
 • veel stress in het algemeen ervaart, je bent altijd druk, druk, druk
 • enzovoort…

je kijkt uit naar een leven waarin jij je gelukkig, ontspannen en zelfverzekerd voelt, maar... hoe doe je dat?

Zingen is misschien niet het eerste waar je aan denkt in je weg naar ZelfVertrouwen en Geluk. Maar door je te uiten via je stem, ontstaat er veel ruimte in jezelf om positieve gevoelens toe te laten.

Want dat is vaak wat er ‘mis’ is. Door gebrek aan ZelfLiefde (lees: je vindt je zelf niet goed genoeg, te stom, te dik, te lelijk of minder geschikt dan een ander) en door alles wat je meemaakt in je leven, voel jij je niet op je best. Je voelt je misschien zelfs heel negatief en ziet het (soms) niet meer zitten.

Dit drukt zwaar op een mens, groot of klein. 

Zing je Lied biedt je een Liefdevolle ruimte om uiting te geven aan al deze zware en lastige gevoelens die jou nu tegenhouden om je GELUKKIG te voelen. 

leuk feitje:

tijdens het zingen worden er in de hersenen een aantal belangrijke neurotransmitters aangemaakt, die we in de volksmond gelukshormonen noemen, onder andere: serotonine, het knuffelhormoon oxytocine en endorfine. Deze hormonen hebben een positieve invloed op je stemming en de hechting met je kind. Je zingt jezelf dus letterlijk gelukkig!

Zing je Lied is geschikt voor elke leeftijd.

Uiteraard vraagt elke leeftijd weer een andere manier, maar door mijn Intuïtie, Helderheid en Liefdevol Licht is de uitkomst in hoe jij je na afloop voelt,  hetzelfde: je voelt je gehoord, gezien en geliefd. En dit geeft positieve energie!

Ik creëer voor jou (of je kind) een veilige plek, waarin alles er even mag ZIJN. Geen stress, geen gedoe, geen verplichtingen. Gewoon: jij (je kind) en ik. En alles wat gezien gehoord en gevoeld mag worden. 

VANUIT DIT BASISVERTROUWEN GROEIT JOUW ZELFLIEFDE EN DAARMEE JE ZELFVERTROUWEN EN ALGEHELE GEVOEL VAN GELUK. 

samen zingen (0-6 Jaar)

Sommige kinderen hebben in hun jonge leven al veel meegemaakt. De spanning die zij hierdoor ervaren, kan soms moeilijk geuit worden en dus blijft deze spanning in het lichaam ‘hangen’ en daardoor vertoont je kind ‘vervelend’ gedrag of gedrag wat je niet gewend bent van je kind. Jij voelt je als ouder onzeker of je het goed doet, want je wilt zo graag het beste voor je kind. Maar tegelijk vind jij het ook moeilijk om met de spanning om te gaan en ervaar jij veel stress in het moederschap.

SAMEN ZINGEN IS EEN LIEFDEVOL EN ONTSPANNEN MOMENT TUSSEN JOU EN JE KIND -volledig op jou en je kind afgestemd- IN DE STRESSVOLLE DAGEN VAN ZORGEN, PANIEK, DRUKTE, ANGST OF ONRUST IN HET ALGEMEEN.

stralend zingen (7-12 jaar)

Vanaf groep 3 is het opeens behoorlijk aanpoten op school. Er worden best wat dingen verwacht van je kind en er zijn veel nieuwe regels, een nieuwe juf/meester, misschien nieuwe kinderen in de klas. Tel daar de gevoeligheid en het perfectionisme van je kind bij op, misschien een paar vervelende omstandigheden in de familie, en zie hier een kind dat plotseling bang is om fouten te maken, verlegen is of juist heel hard zijn best doet om gezien te worden, schreeuwt om aandacht of veel huilt. Je ziet dat je kind niet lekker in zijn/haar vel zit en onzeker overkomt, maar hoe haal je er uit wat er in zit?

stralend zingen is een rustig en liefdevol moment voor je kind, waar hij/zij zonder (prestatie)druk helemaal zichzelf kan zijn en uitdrukking kan geven aan zichzelf om zo stevig in de schoenen te staan en te ontdekken wie hij/zij is.

helend zingen (12-18 jaar)

Er vinden veel veranderingen plaats wanneer je naar de middelbare school gaat. Een andere school, andere kinderen in de klas, een andere manier van werken. En dan komt daar ook nog het feit bij dat je allerlei emoties ervaart die je nog niet eerder zo sterk hebt gevoeld. Je voelt je onzeker over jezelf in hoe je er uit ziet en of je kunt waarmaken wat er van je wordt verwacht.

na een aantal zangsessies zal dit veranderen: je durft meer van jezelf te laten zien, voelt je zeker in jouw talenten, maakt je minder druk om wat anderen van je vinden en kun je uiting geven aan wat je voelt.

helend zingen (volwassenen)

Je wilt wel graag zelfverzekerder en met meer energie in het leven staan, maar het lukt je niet goed. Er komt altijd wel iets tussen. Alleen, blijf jij je verschuilen achter het gezinsleven of je baan en alle chaos en het gedoe dat daarbij komt kijken, om maar niet te hoeven toegeven aan jouw twijfels en onzekerheden waardoor jij je moe, futloos en ‘vast’ blijft voelen? Of, Kies jij ervoor om die ZELFVERZEKERDE vrouw te zijn die vol van het leven geniet, energiek is, die zich elke dag gelukkig voelt en alles moeiteloos aankan?

na een aantal zangsessies zal dit laatste steeds meer het geval zijn: je durft meer van jezelf te laten zien, keuzes te maken die voor JOU goed voelen, je maakt je minder druk om wat anderen van je vinden en je voelt je in het algeheel energiek, gelukkig en zelfverzekerd.

in het kort

Zing je Lied is transformerend en verhelderend. We heffen (creatieve) blokkades op door middel van meditatie, klanken maken en het zingen van inspirerende muziek. Zo ontstaat er ruimte voor persoonlijke groei en ZELFLIEFDE.

Je hebt een betere afstemming met jezelf en voelt goed aan wat voor jou wel en niet werkt. Het wordt steeds duidelijker waar jij energie verliest en welke dingen je kunt doen om energie te KRIJGEN. Dingen waar jij je GELUKKIG bij voelt.

Het is een reis naar binnen, waarin jij meer en meer jouw eigen pad durft te bewandelen zodat jij STRALEND en VOL ZELFVERTROUWEN in het leven kan staan!

Omdat ik – naast mijn professionele kennis – veel vanuit mijn Intuïtie werk, is het op een website lastig aan te geven hoe Zing je Lied er precies voor jou uit zal zien. Stuur me daarom een mailtje met jouw verhaal, zodat ik mee kan kijken hoe we samen aan de slag kunnen gaan. Zo krijg je inzicht in het verloop van Zing je Lied en in het maken van je vervolgstappen naar een leven vol Zelfvertrouwen en Liefde.

Wat Fabrina kan, heb ik nog nooit meegemaakt! Fabrina ‘hoort’ aan jouw manier van zingen c.q. geluiden maken, waar er zich ’n blokkade bevindt én WAAROM én heft dit al zingend op!! Ik vond het een bijzondere zangervaring en dit is ook zeker interessant voor mensen die zichzelf niet goed vinden zingen, maar meer aan hun persoonlijke ontwikkeling willen werken. Dankjewel, Fabrina! En heel veel succes en plezier met deze mooie gave..
Mayke L.T.
onderwijsassistent
Heel mooi hoe Fabrina haar ZangSessies doet. Ik heb gevraagd verbinding te maken met mijn dochter, Teddi. Helemaal in contact, slaat ze de spijker op zijn kop. Het gaat altijd over verbinding. Ze geeft aan dat mijn dochter de behoefte heeft om (creatieve) dingen samen te doen! En dat zegt mijn dochter al heel lang. Fabrina geeft aan hoe belangrijk dit werkelijk is en op welke manier dit goed is voor Teddi. Fabrina is heel open en oprecht, heel warm en haar creatieve geest en open hart leidt tot daar waar het werkelijk belangrijk is! Ik hoop dat je nog vele mensen mag ondersteunen. Dank je wel lieverd
Teddie en Sonja
intuitief healer
Mijn zoontje is geadopteerd en door wat hij heeft meegemaakt ambivalent gehecht. Lichamelijk contact is er bijna niet, dat wil hij niet. Daarom was ik zo blij dat hij -terwijl Fabrina voor ons bijzondere liedjes zong- bij mij op schoot bleef zitten. Hij liet toe mij te knuffelen. Ik was echt zoooo dankbaar. Nogmaals dank!
H.H.
moeder van S.

waarom zing je lied?

De naam Zing je Lied heb ik gekozen omdat we allemaal ons eigen Lied in ons hebben, maar deze heel vaak niet (kunnen) laten horen, ook niet aan onszelf.

We maken allemaal dingen mee en hierdoor stoppen we vaak veel ‘onhandige’ emoties weg. We uiten onszelf niet écht en horen het lied dat in ons zit niet meer. Zing je Lied staat voor mij voor het volgen van je eigen Pad. Je zingt je eigen Lied, geeft uiting aan je eigen klank, aan wie je bent van binnen. Je geeft ruimte aan jouw geluid, jouw stem en jouw verhaal. Ongeacht hoe naar, vervelend of verdrietig de dingen zijn die je hebt meegemaakt.

Alles mag er zijn: je kunt je gelukkig voelen in een situatie en tegelijk verdrietig zijn vanwege bepaalde omstandigheden. Door te zingen kan dit allemaal naast en met elkaar bestaan, waardoor jij jezelf steeds beter leert kennen en hierdoor minder stress ervaart, omdat je gaat leven vanuit je Hart en Intuïtie.

Door het Zingen van mijn Lied ben ik getransformeerd van een verlegen, onzeker meisje, altijd bang wat anderen van haar vonden, naar de Zelfverzekerde vrouw die ik nu ben.

Niet alleen het luisteren naar mooie muziek heeft me door moeilijke tijden geholpen, juist het zingen van bepaalde liedjes of het maken van klanken tijdens grote verdrietige momenten gaven mij heling en troost. Door te uiten wat me pijn deed (in plaats van alles weg te stoppen) kreeg ik helderheid, ruimte en heel veel ZELFLIEFDE. Ik kwam meer en meer in Verbinding met mijn Hart en met mezelf.

Ik leerde mezelf te omarmen is alles wie ik ben. Door de Verbinding met mijn Hart kwam mijn Intuïtie om de hoek kijken en van mijn Intuïtie leerde ik hoe ik van mezelf kon houden. Want dat is lastig, als je altijd negatief naar jezelf bent geweest. 

Zo heb ik mezelf bijvoorbeeld altijd lelijk en te dik gevonden. Ik dacht altijd dat anderen veel beter waren dan ik en had het gevoel niks waard te zijn. Wie zit er nou op mij te wachten? 

Ik was zo onzeker over hoe ik er uit zag, dat ik een eetstoornis ontwikkelde in mijn pubertijd. Toen ik ging studeren was ik onzeker over mijn eigen stem, ik vond dat ik niet kon zingen en klapte dicht bij elk tentamen of optreden. Ik stopte met zingen en het schrijven van liedjes en eigenlijk alles wat met creativiteit te maken had. Ik vluchtte 6 maanden naar het buitenland, omdat ik mijn werk als Docent Muziek op een middelbare school niet meer aankon. Ik was zo bang dat ik het verkeerd deed! 

Pas toen ik moeder werd en ik veel met mijn kinderen in het ziekenhuis moest zijn, begon het kwartje te vallen. Ik voelde me vaak zo onzeker als moeder, terwijl mijn Intuïtie -dat onderbuikgevoel als er iets mis is met je kind- me bevestigde dat ik het juist heel goed deed! Ik begon te VOELEN dat ik best wel iets kon. Ik zong veel voor de kleintjes, zowel thuis als in het ziekenhuis en merkte dat we hier allemaal van opknapten.

We maakten als gezin zoveel mee… samen zingen en muziek maken met elkaar gaf ons de ontspanning en het plezier waar we alle vier naar snakten. 

Ik (her)ontdekte de Kracht van muziek voor mijn kinderen en voor mezelf.

Ik luisterde avond na avond naar mooie muziek en zong en huilde hardop mee en ik kon eindelijk de dingen uiten waar ik zelf geen woorden voor had. Mijn onzekerheid kwam boven water en alle boosheid en het verdriet dat ik de laatste jaren diep had weggestopt, maar ik had het gevoel dat ik weer kon ademen! 

Door met de liedjes mee te zingen, kwam daar eindelijk de ruimte om weer te mogen voelen wat ik werkelijk voelde, diep van binnen.

En dat was nogal wat! Geen wonder dat ik zo snel in een burn-out kon raken, ik droeg een last met me mee die mij niet meer diende, maar me gigantisch in de weg zat. 

Tijdens het zingen van een lied (en later het schrijven van muziek) voelde ik me lichter worden, groeien en sterker worden in wie ik ben! 

Nu durf ik mezelf weer in de spiegel te bekijken met een goed gevoel. Ik ben nog steeds niet slank, maar ik vind mezelf mooi. Ik durf weer te zingen voor mensen (in het bijzonder voor kinderen) en raak niet in paniek wanneer iets anders dreigt te lopen dan ik had ingeschat. Mijn creativiteit stroomt weer, ik ben blij met wie ik ben. Ik voel me vrij en gelukkig ondanks de soms nare dingen die we nu eenmaal meemaken in het leven. 

En dat wat ik heb mogen leren en ervaren de afgelopen jaren, geef ik graag door! 

Dus… wanneer kom jij een keertje zingen? Je bent van harte welkom! 

Liefs, Fabrina

jouw investering om weer blij te zijn met jezelf en je gelukkig en zelfverzekerd te voelen:

Samen Zingen (0-6 jr)

€39,- 
per ZangSessie van 30 minuten

Stralend Zingen (7-12 jr)

€39,-
per ZangSessie van 30 minuten

Helend Zingen (12-18 jr)

€49,-
per ZangSessie van 45 minuten

Helend Zingen (vanaf 18 jr)

€79,-
per ZangSessie van 1 uur

NOG EVEN DIT: 

 • Zing je Lied is geen quickfix voor een probleem. Werken aan jezelf is een proces dat maanden, zo niet jaren kan duren. 1x een ZangSessie is heel erg fijn, maar wil je meer verdieping en een goede basis leggen voor jouw zelfvertrouwen, dan zijn 3-5 ZangSessies aan te raden en niet te vergeten: jouw eigen toepassing om meer te zingen in je leven.
 • Voor Zing je Lied hoef je geen zangervaring te hebben of goed of mooi te kunnen zingen. Ben jij iemand die zegt: dit is niks voor mij, want ik kan niet zingen? Dan is een ZangSessie JUIST iets voor jou! Je stem is namelijk precies het instrument waar jij je mee kunt uiten. Door te denken dat je niet kunt zingen – aka: jij vindt je stem niet mooi/goed genoeg om te zingen – zeg je eigenlijk tegen jezelf dat jij jezelf niet mooi/goed genoeg vindt… en uit je dus precies naar jezelf dat je niet mooi/goed bent…
 • Zing je Lied is niet te vergelijken met regulier zangles, waar het voornamelijk gaat over goed stemgebruik en zingen met de juiste techniek. Het gaat verder en dieper dan ‘mooi’ zingen. Het gaat over wat er in jou leeft, wie jij werkelijk bent. Het is een persoonlijke reis naar binnen. Mijn tarieven liggen daarom ook hoger dan de reguliere zangles-tarieven. 
 • Zing je Lied vervangt geen medisch advies of voorgeschreven medicijnen. Raadpleeg altijd je arts bij twijfel.