welkom, lieve (zieken)huismoeder!

Net als jij, hebben mijn man en ik onze nodige extra zorgen rondom onze 2 lieve, gevoelige kinderen. In al die hectiek van ziekenhuisbezoekjes, fysio-afspraken en wat niet meer, brengt het me veel rust als ik een moment voor mezelf neem om in mijn dagboek te schrijven, in mijn schetsboek te tekenen of om liedjes te schrijven en te musiceren. Het geeft me inzichten en ruimte om met positieve energie in het leven te blijven staan.

Want het is nogal wat, als er iets met je kindje aan de hand is. Zonder dat je het doorhebt, sta je een (lange) periode in de overlevingsstand, moet er van alles gebeuren vanuit medisch specialisten, heb je een overleg hier en een gesprek daar en ondertussen gaat het leven ook gewoon nog door en probeer je zo goed en zo kwaad als het kan er iets van te maken.

(zieken)HUISMOEDER is ontstaan vanuit een behoefte in mezelf om om te gaan met alle zorgen, spanning en hectiek rondom mijn kinderen in het ziekenhuis. Muziek en creativiteit  is hier een leidraad in geweest en zo zijn de tekeningen, liedjes en gedichten maar ook het nazorg-traject tot stand gekomen, die ik met veel liefde en passie deel aan wie het nodig heeft. 

Veel liefs, 

Fabrina

Liedjes

(zieken)HUISMOEDER schrijft liedjes voor kinderen (0-7 jaar) die in het ziekenhuis liggen of hebben gelegen. De liedjes zijn vrolijk, gezellig en voor herhaling vatbaar. Maar vooral zijn de liedjes ontspannend, verbindend en met voor de kinderen herkenbare onderwerpen, zoals: soms bang zijn, je trots voelen of ontdekken waar jij goed in bent.

knuffelconcert

(zieken)HUISMOEDER houdt ervan om te zingen, te dansen en grappige verhalen te vertellen. Maar in je eentje is het maar saai, dus komt de (zieken)HUISMOEDER graag op ziekenbezoek bij kinderen en hun ouders, zowel thuis als in het ziekenhuis, om KnuffelConcerten te verzorgen. Want samen zingen, knuffelen en lachen met papa en mama is toch het fijnste dat er is!

Nazorg-traject

(zieken)HUISMOEDER weet als geen ander hoe belangrijk het is om niet alleen goed voor je kind, maar ook veel jezelf te zorgen. Daar waar je veel tijd met angstige momenten in het ziekenhuis doorbrengt, zo mag je ook tijd vrij maken om te ontspannen. Samen, met je kind of alleen. Zodat jij er op je best voor je kind kunt zijn!