welkom, lieve (zieken)huismoeder!

Net als jij, hebben mijn man en ik onze nodige extra zorgen rondom onze 2 lieve, gevoelige kinderen. In al die hectiek van ziekenhuisbezoekjes, fysio-afspraken en wat niet meer, brengt het me veel rust als ik een moment voor mezelf neem om in mijn dagboek te schrijven, in mijn schetsboek te tekenen of om liedjes te schrijven en te musiceren. Het geeft me inzichten en ruimte om met positieve energie in het leven te blijven staan.

Want het is nogal wat, als er iets met je kindje aan de hand is. Zonder dat je het doorhebt, sta je een (lange) periode in de overlevingsstand, moet er van alles gebeuren vanuit medisch specialisten, heb je een overleg hier en een gesprek daar en ondertussen gaat het leven ook gewoon nog door en probeer je zo goed en zo kwaad als het kan er iets van te maken.

(zieken)HUISMOEDER is ontstaan vanuit een behoefte in mezelf om om te gaan met alle zorgen, spanning en hectiek rondom mijn kinderen in het ziekenhuis. Muziek en creativiteit  is hier een leidraad in geweest en zo zijn de tekeningen, gedichten en liedjes tot stand gekomen, die ik met veel liefde en passie deel aan wie het nodig heeft. 

Veel liefs, 

Fabrina

tekeningen

Hier begon het avontuur mee! Ik merkte dat het schrijven in mijn dagboek altijd uitkwam op een tekeningetje of stripje met een grappige, droevige of verhelderende insteek. Met humor de situatie kunnen benaderen en het omzetten in beeld, hielp me om dingen te relativeren. Het gaf me rust om een avondje gekke poppetjes te tekenen en dan heel hard lachen om wat ik nu weer had gemaakt. Het gaf me echt een rustpuntje in een hectische periode.

Een stripje op maat, speciaal voor jullie getekend? Stuur een berichtje naar fabrinawillemse@gmail.com en we bespreken de mogelijkheden!

gedichten

Vroeger schreef ik veel gedichten of songteksten. In de meest hectische en verdrietige periode van ziekenhuisbezoekjes, was ik deze creativiteit even kwijt geraakt, tot ik begon met de tekeningen en stripjes. Het moedigde me aan om meer te gaan schrijven en zo kwamen er steeds meer gedichtjes uit mijn pen gerold. Uiteraard over de kinderen, en over het leven in het algemeen.

Een gedichtje op maat, speciaal voor jullie geschreven? Stuur een berichtje naar fabrinawillemse@gmail.com en we bespreken de mogelijkheden!

liedjes

In de drukke periode als (zieken)HUISMOEDER heb ik veel teksten geschreven, waar een aantal liedjes uit zijn voortgekomen. Op dit moment ben ik druk bezig om ze online te zetten. Zodra dit is gelukt, komt hier de link.

Een liedje op maat, speciaal voor jullie geschreven? Stuur een berichtje naar fabrinawillemse@gmail.com en we bespreken de mogelijkheden!