Ik geef jou warme ZonnenStralen en breng Licht waar Donker is…

Welkom bij de Praktijk voor Liefde, Verbinding en Licht

We leven in drukke en hectische tijden, waardoor er vaak weinig ruimte is om even te ontspannen. Veel dingen voelen als ‘moeten’ waardoor we maar niet goed toe komen aan werkelijk ontspannen, werkelijk ZIJN. Voelen wat er in je leeft en daar Liefdevolle aandacht aan besteden, zodat je weer met positieve energie de dag kunt trotseren. Terwijl je dit juist zo hard nodig hebt! En niet alleen jij als (werkende) vrouw, maar ook je kind(eren) die als gevoelige wezentjes al best veel moeten kunnen en doen, kunnen deze ontspanning goed gebruiken. 

Op die momenten is het fijn om bij iemand te zijn waar je kunt bijkomen van deze hectiek. Bij iemand die jou ziet, in al jouw aspecten. Die warmte en Liefdevolle aandacht kan geven. Waar je helemaal kunt ZIJN zonder verwachtingen. Zonder oordelen. Zonder prestatiedruk van school of werk. Een moment om in Verbinding te zijn met jezelf, vanuit Zachte Liefde en Licht. Omdat je vanuit deze ontspanning weer nieuwe dingen kunt leren, zelfvertrouwen krijgt, je weer gelukkig kunt voelen en aanwezig in het moment. Het geeft je ruimte om de leukste, grappigste, meest liefdevolle versie van jezelf te zijn. Zowel voor jou als je kind. 

In Verbinding met Jou

Wanneer jij of je kind aanschuift aan mijn tafel, maak ik Contact met jouw Hart. Komen we samen in Verbinding met dat wat in jou leeft. Ik stem op jou en/of je kind af wat er nodig is en dat is elke keer iets anders. Muziek, beweging, rust. Zingen, tekenen, schrijven. Klanken, kleuren of Wijsheid. Alles gericht op jouw behoefte, zodat jij of je kind weer opgeladen en met vernieuwde energie naar huis kan gaan. Want hoe vaker je deze fijne energie in jezelf ervaart, hoe gelukkiger jij of je kind je zal voelen op de lange termijn. Hoe fijn is dat? 

 

 

Lees hieronder verder:

voor (jonge) kinderen
voor vrouwen (onder het filmpje)

voor wie?

Voor (jonge) kinderen

Kinderen die nu geboren worden, zijn heel gevoelig en nog helemaal in Verbinding met de natuur, hun creativiteit, met jou, met zichzelf. Toch kunnen er al vroeg dingen gebeuren, waardoor de Verbinding sneller wordt verbroken dan de bedoeling is. 

Denk bijvoorbeeld aan een lastige geboorte, ziekte, operaties, veel ziekenhuisbezoekjes in het algemeen, spanning bij de ouders of andere gezinsleden of een overlijden in de familie. Maar ook lange dagen op de opvang of op school en hierdoor veel weg zijn van papa en mama, veel weg van thuis en het gevoel hebben veel te moeten. Dit kan onbedoeld veel spanning creëren bij deze gevoelige kinderen, en deze spanning kunnen ze vaak niet goed zelf afvoeren uit hun lichaam. 

Voor (jonge) kinderen is het uiteraard erg lastig om met woorden te vertellen dat ze uit Verbinding zijn, dus laten ze dit vaak zien in gedrag: woede-aanvallen ‘om niets’, slecht slapen, niet willen eten, veel en overmatig huilen, ruzietjes maken, erg moe zijn, geen zin hebben in de dag, zich terug trekken of opvallend verlegen zijn, bang zijn, aan je vastklampen, weinig durven of zich snel aangevallen voelen. Natuurlijk kan dit ook gedrag zijn wat passend is bij de leeftijd, maar vaak weet jij als moeder of dit gedrag nog ‘hoort’ óf dat je kind je misschien iets wil vertellen met dit gedrag. 

Voor al die Lieve kinderen ben ik er. Voor jouw mooie kind.  

Zodat jouw kind even een momentje kan ZIJN, in Verbinding met zichzelf, met jou, met mij. Zonder iets te moeten, zonder een verwachting. Zacht en Liefdevol, Ontladen en Ontspannen. Hierdoor ontstaat er bij jouw kind weer ruimte om zichzelf te kunnen zijn. Ontdekt jouw kind via zang, muziek en beweging dat het dingen kan, en zal het zelfvertrouwen groeien. Ervaart het veel plezier, wat zorgt voor ontlading en daarna geluk. Een nieuwe basis van Liefde en Licht, waar jouw kind de rest van zijn leven iets aan zal hebben. 

Ik luister vanuit een afgestemde Verbinding naar wat jouw kind wil vertellen en zet zijn of haar behoefte in het Licht. Op deze manier voelt jouw kind zich gezien en zal de opgebouwde spanning plaats maken voor Ontspanning en Plezier. Vrolijkheid en Ontlading. Verbinding, Liefde en Geluk. De ene keer zingen we een passend lied, de andere keer bewegen we op muziek, of maken we muziek op de piano. Ik heb een scala aan ’tools’ en VerbindingsSpellen door mijn achtergrond als Docent Muziek en mijn ervaringen als (zieken)HUISMOEDER waar ik uit kan kiezen als jouw kind bij mij aanschuift aan mijn tafel. Zodat alles precies gericht is op de behoefte van jouw kind en jullie weer met nieuwe energie in Liefdevolle Verbinding naar huis zullen gaan. 

Luister maar eens samen naar dit liedje en voel dat je er al meteen nieuwe energie van krijgt. 

Voor vrouwen

Als (zieken)HUISMOEDER en vrouw van deze tijd heb je veel ballen hoog te houden. 

Het huishouden staat nu eenmaal niet stil, de kinderen moeten naar de opvang of school, naar zwemles, peutergym, fysio, logopedie, ziekenhuis, speltherapie, clubjes, vriendjes, noem het maar op. Daarbij werk je veel, want het extra inkomen uit jouw (veeleisende) baan is nodig om de rekeningen mee te betalen. Je wilt fit zijn en goed in je vel zitten dus moet je tussendoor ook nog sporten en je familie en vrienden vinden het ook wel leuk om jou af en toe eens te spreken of te zien. 

Er is maar weinig tijd voor jou, want je wilt er eerst voor zorgen dat het met de rest goed gaat en dan kom jij (hopelijk) vanzelf weer een keertje aan de beurt. Maar de praktijk wijst eigenlijk uit, dat je helemaal niet aan jezelf toe komt. Dat je altijd achter de feiten aanloopt. Het idee hebt dat je zoveel MÓET in plaats van WILT. Dat je wakker wordt met lijstjes, voordat je überhaupt echt wakker bént. Dat je wel behoefte hebt aan rust, maar… wanneer dan? En hoe? En wat? Je vraagt je soms ook zelfs af, of dit nu is wat het is. De mallemolen en de race tegen de klok. Uitgeput op de bank neer ploffen als de kinderen eindelijk op bed liggen. En dan de volgende dag alles weer van voren af aan… 

Lieve Vrouw, voor jou ben ik aanwezig. 

Om vanuit Creativiteit en Liefde bij jezelf te komen. Vanuit Zacht en Rust jezelf weer te voelen, zonder verwachtingen of verplichtingen. Gewoon te ZIJN in het moment, in Verbinding met alles wat er in je leeft. Ruimte voor jou en jouw verhaal. Er zijn veel mogelijkheden die ik je kan bieden, bijvoorbeeld:

We zijn allemaal creatief geboren, maar zijn dit onderweg een beetje kwijt geraakt. Toch is het belangrijk – zeker als vrouw – om in Verbinding te zijn met Jouw Creatieve Kracht, omdat het jou weer in Verbinding brengt met je intuitie, met je hart. Ik kan jou weer inzicht geven in Jouw Creatieve Kracht, zodat je weet welke creatieve manier helpend en helend voor jou is, zodat jij je Lichter en Vrolijker zult voelen over de dag, in contact met jezelf! 

Lees hier meer over Jouw Creatieve Kracht

Heb je al maanden een schetsboek in de kast liggen waar je niks mee doet? Of ligt er al een tijd een boek over Handletteren te verstoffen? Met andere woorden: heb je wel zin om te tekenen of iets te maken, maar lukt het je niet om er zelf de tijd voor te nemen? 

Zoek dan nu je spullen bij elkaar en kom een keertje naar mijn Creatieve Ochtenden! 

Deze plan ik voor mezelf in op dinsdagochtend en ik merk dat vriendinnen en kennissen het erg leuk vinden om tijdens dit moment aan te schuiven met hun eigen spullen. De ideeën die je hebt liggen om ‘eens een keer als ik tijd  heb iets te doen met ecoline of die mooie set kleurpotloden’ kun je dan in de praktijk brengen! 

Het is een ontspannen ochtend, zonder druk van wie dan ook, met rustige muziek, een theetje en leuk gezelschap. Ik leer je niks over technieken, maar bied je een stok achter de deur om aan de slag te gaan met jouw creativiteit. Uit je hoofd, in je hart,weer opgeladen naar huis.  

Eerstvolgende data: 

11 februari 
18 februari
3 maart 

De Creatieve Ochtenden duren van 9.30-11.30 en vinden plaats in Wijchen. Laat het me even weten wanneer je komt, dan zet ik de thee alvast klaar 🙂 

De stem is onlosmakelijk verbonden met onze innerlijke gevoelswereld. 

Dat wat in ons leeft aan lastige emoties en niet kan worden geuit, laat zich vaak in andere vormen zien: vermoeidheid, burn-out, depressie, lichamelijke spanning, geen zin hebben in de dag, overgewicht/slecht eetpatroon, niet goed slapen, onrust over de dag, en ga zo maar door. 

Via zang & muziek kun je op een Zachte en Liefdevolle manier contact maken met de emoties die hier onder liggen, omdat je het uiting kan geven via je stem. Hierdoor ontstaat er ruimte in je lichaam om dat wat nog gevoeld mag worden, te voelen en daarmee te helen. 

Helend Zingen werkt voor iedereen weer anders. Soms is het nodig om in rust naar een bepaald lied te luisteren, waardoor een ongezien gevoel wordt geraakt. Soms is het nodig om heel hard en lelijk met een lied mee te zingen, omdat je iets gewoon kwijt wilt! Een andere keer schrijven we samen een lied en zingen we dit achter de piano. Doordat ik (muzikaal en creatief) breed ben geschoold én daarbij intuïtief werk, kan ik in een persoonlijk gesprek ingaan op jouw vragen en mee voelen wat voor jou helpend kan werken. Laat hieronder gerust je gegevens achter, zodat ik contact met je kan opnemen hierover! 

Omdat ik – naast mijn opgebouwde professionele kennis – veel vanuit mijn intuïtie werk, is het op een website lastig aan te geven wat ik precies voor jou kan betekenen. Laat daarom via dit contactformulier jouw gegevens achter, zodat ik mee kan kijken wat nu voor jou nodig is. Zo krijg je inzicht in je huidige situatie en kan ik met je meedenken in je vervolgstappen. 

Liefs,

Fabrina

 

    Heel mooi hoe Fabrina haar sessie doet. Ik heb gevraagd verbinding te maken met mijn dochter, Teddi. Helemaal in contact, slaat ze de spijker op zijn kop. Ik herken wat ze zegt, maar wat kan ik er mee? Ook daar is uiteindelijk het antwoord, het gaat altijd over verbinding.