weg met die twijfel en onzekerheid

HET IS TIJD OM STRALEND EN VOL ZELFVERTROUWEN IN HET LEVEN TE GAAN STAAN!

Je ziet zoveel vrouwen om je heen die er zelfverzekerd uitzien, alles voor elkaar hebben en de perfecte moeder lijken te zijn. Ze hebben naast hun drukke huishouden een goede baan, tomeloze energie, engelengeduld en een slank en mooi lijf. Het lijkt wel of alles hen komt aanwaaien en zij geen moeite hoeven te doen om gelukkig te zijn.

terwijl jij:

 • al moe bent voordat de dag überhaupt begonnen is
 • de taken van het moederschap lastig en soms overweldigend vindt
 • je druk maakt om wat anderen van je vinden
 • niet tevreden bent met hoe je er uit ziet
 • hoge eisen stelt aan alles wat je doet, en aan iedereen om je heen
 • niet voor jezelf durft op te komen
 • je klein maakt tegenover mensen die in jouw ogen ‘beter zijn’ 
 • moeite hebt om dingen los te laten, je piekert en maakt je snel zorgen
 • voelt dat er meer in je zit, maar het komt er niet uit
 • vrijer zou willen leven, maar dit niet goed durft
 • je een schim van jezelf voelt
 • enzovoort…

JE DROOMT VAN EEN LEVEN WAARIN JIJ JE GELUKKIG, energiek EN ZELFVERZEKERD VOELT, MAAR HOE DOE JE DAT?

Ik zal je alvast verklappen dat er geen vrouw bestaat die haar hele leven lang alleen maar gelukkig is. We maken allemaal dingen mee die ons vormen en maken hoe we zijn. De oplossing zit hem in: hoe ga jij met al die twijfels, onzekerheden en moeilijke momenten om?

blijf jij jezelf verschuilen

achter het gezinsleven of je baan en alle chaos en het gedoe dat daarbij komt kijken, om maar niet te hoeven toegeven aan jouw twijfels en onzekerheden waardoor jij je moe, futloos en ‘vast’ blijft voelen?

of:

Kies jij ervoor om die ZELFVERZEKERDE vrouw te zijn die vol van het leven geniet, energiek is, die zich elke dag gelukkig voelt en alles moeiteloos aankan?

na een aantal zangsessies:

 • durf jij jezelf te laten zien
 • maak jij je minder druk om wat anderen van je vinden
 • durf je keuzes te maken omdat ze voor jou goed voelen
 • heb jij het gevoel de wereld weer aan te kunnen

Met andere woorden:

je hebt een betere afstemming met jezelf en voelt goed aan wat voor jou wel en niet werkt. Het wordt steeds duidelijker waar jij energie verliest en welke dingen je kunt doen om energie te KRIJGEN. Dingen waar jij je GELUKKIG bij voelt. Je durft meer en meer jouw eigen pad te bewandelen zodat jij STRALEND en VOL ZELFVERTROUWEN in het leven kan staan!

MAAREH… ALLES LEUK EN AARDIG, FABRINA, MAAR IK KAN DUS ECHT NIET ZINGEN!

Tja, daar begint de onzekerheid eigenlijk al, hè? 😉

Het mooie van deze uitspraak is dat dit mij veel zegt. Mensen die vinden dat zij niet kunnen zingen, hebben het juist nodig om te gaan zingen! Je stem is namelijk precies het instrument waar jij je mee kunt uiten. Door te denken dat je niet kunt zingen – aka: jij vindt je stem niet mooi/goed genoeg om te zingen – zeg je eigenlijk tegen jezelf dat jij jezelf niet mooi/goed genoeg vindt… en uit je dus precies naar jezelf dat je niet mooi/goed bent.

WELKOM, VICIEUZE CIRKEL VAN
TWIJFEL EN ONZEKERHEID!

HOE ZIET EEN ZANGSESSIE ER PRECIES UIT?

Een ZangSessie bij mij is niet te vergelijken met reguliere zangles, waar het voornamelijk gaat over goed stemgebruik en zingen met de juiste techniek. Het gaat veel verder en dieper dan ‘mooi zingen’. Het gaat over wat er in jou leeft. Wat er speelt in jouw onderbewuste dat jou klein en onzeker houdt.

Een ZangSessie in mijn praktijk is transformerend en verhelderend. We heffen door middel van meditatie, klanken maken en het zingen van inspirerende muziek (creatieve) blokkades op zodat er ruimte ontstaat voor persoonlijke groei.

Het is een reis naar binnen, van waaruit jij gaat STRALEN en je VOL ZELFVERTROUWEN in het leven gaat staan! 

Omdat ik – naast mijn professionele kennis – veel vanuit mijn Intuïtie werk, is het op een website lastig aan te geven hoe een ZangSessie er precies voor jou uit zal zien. Stuur me daarom een mailtje met jouw verhaal, zodat ik mee kan kijken hoe ik samen met jou aan de slag kan gaan. Zo krijg je inzicht in het verloop van een ZangSessie en in het maken van je vervolgstappen naar een leven vol Zelfvertrouwen en Liefde.

Jouw investering om je ZELFVERZEKERD en GELUKKIG te voelen: 

€79,- per ZangSessie van 1 uur (inclusief BTW)

wat anderen zeggen

"Wat Fabrina kan, heb ik nog nooit meegemaakt! Fabrina ‘hoort’ aan jouw manier van zingen c.q. geluiden maken, waar er zich ’n blokkade bevindt én WAAROM!! En door (zang- en/of ademhalings-) oefeningen met je te doen (er naar toe zingen), wist zij die blokkades op te heffen, waardoor mijn stem beter ging klinken en ik makkelijker naar dat voor mij lastige punt wist te zingen. Daarnaast heeft Fabrina ook voor mij ‘n ‘Liedreading’ gedaan.. Hiervoor geef je aan haar door wat ’n favoriet nummer van je is en door te luisteren en af te stemmen op dat nummer, weet Fabrina dingen van je, die mensen niet zo maar van je kunnen weten, van persoonlijke aard. Al met al vond ik ’t een bijzondere zangervaring en is dit ook zeker interessant voor mensen die zichzelf niet goed vinden zingen, maar meer aan hun persoonlijke ontwikkeling willen werken. Dankjewel, Fabrina! En heel veel succes en plezier met deze mooie gave.. Warme groet, Mayke"
Mayke L.-T.
Onderwijsassistent
Ik ben al lange tijd bezig met diverse vormen van therapie en coaching, maar dit raakte het nooit in de kern. Fabrina heeft meteen door wat er speelt en doordat je zingt, kan je het ook meteen uiten. Het was wel pittig, want ze houdt je echt een spiegel voor. En daar moet je wel voor open durven staan. Maar ik zit nu weer lekker in mijn vel en voel me veel meer in balans dan hiervoor.
M.G.
yoga-docente
Wat ik zo mooi vond aan de ZangSessies is dat Fabrina haarfijn ziet en voelt wat beter en/of anders kan. Ik heb goede en bruikbare tips meegekregen en het hoeven geen grote veranderingen te zijn. De kleinste aanpassingen werken al! Zelf heb ik ook een liedreading gedaan en dit klopte heel goed. Ik ben blij dat ik het heb gedaan en ben ondergaan, ik heb bepaalde gevoelens een beter plekje kunnen geven hierdoor! Fabrina ik heb je al vaker bedankt voor deze ervaring maar bij deze nog een keer! Ben heel blij dat wij dit hebben mogen meemaken met jou! Je bent een bijzondere vrouw met een mooie gave 🌹🌹
Rachel
Telefoniste

dus, ben jij er klaar voor om energiek, zelfverzekerd en stralend door het leven te gaan?

heart

NOG EVEN DIT: 

 • Een zangSessie bij Fabrina is geen quickfix voor een probleem. Werken aan jezelf is een proces dat maanden, zo niet jaren kan duren. Daarom is een reeks van 5 sessies aan te raden. Je kunt hierdoor de diepte in gaan en een goede basis leggen voor jouw persoonlijke groei.
 • Een ZangSessie bij Fabrina vervangt geen medisch advies of voorgeschreven medicijnen. Raadpleeg altijd je arts bij twijfel.