Voor mama's en hun kind (0-2 jaar) die...

... al wat vervelende dingen hebben meegemaakt in hun jonge leven. Denk hierbij aan: een pittige zwangerschap, een lastige (vroeg)geboorte, 1 of meerdere operaties, ziekenhuisopnamen of veel onderzoekjes bij (diverse) artsen.

Voor mama's en hun kind (0-2 jaar) die...

... door hun gevoeligheid veel spanning ervaren in onze drukke en hectische maatschappij. Denk hierbij aan onrust bij je kind als je kind veel naar de opvang moet, een ander gezinslid dat veel aandacht vraagt, onrust op drukke plekken, veel huilen na een feest met veel mensen of niet kunnen slapen terwijl je kind erg vermoeid is.

Samen Zingen met je kind, bevordert in deze moeilijke situaties de hechting tussen jou en je kind. Het voert spanning af die in het kleine lijf van je kind niet vanzelf kan worden afgevoerd, en het helpt bij het verzachten van (fysieke en emotionele) pijn. Samen Zingen is een Liefdevol moment tussen jou en je kind, in de onrustige dagen van zorgen, paniek of drukte in het algemeen. 

Ik kan er nog veel meer over vertellen en dat doe ik dan ook graag in een persoonlijk contact, via mail of videobellen. Vanwege het Corona-virus heb ik nu namelijk minder tijd om deze pagina af te krijgen met alle informatie duidelijk op een rij, maar ik bied elk kind en elke moeder wel graag de mogelijkheid om nu al te ontdekken wat Samen Zingen kan inhouden.

Het scheelt namelijk zoveel in spanning bij je kind en daarmee in het gedrag, want spanning moet eruit en vaak uiten kleintjes dit in ‘moeilijk’ gedrag (zoals overmatig huilen, niet willen luisteren, negeren, boze buien, slecht slapen).

Je hoeft er in ieder geval niet voor uit huis: Samen Zingen kan volledig online!

Kijk ook eens met je kind naar het Knuffelconcert, dat ik een tijdje geleden via een facebook-live heb opgenomen. Even een kwartiertje ontspannen, knuffelen en lachen!

Veel liefs,

Fabrina

fabrinawillemse@gmail.com
06 44 35 87 69 (watsapp)