Ken je dit: je rijdt ergens heen en tijdens het luisteren naar de radio valt je opeens een zin in een lied op. De volgende dag loop je een winkel in en hoort dit lied en dit zinnetje weer. En ‘s avonds tijdens je favoriete serie komt het lied in een scène voorbij. 

Of misschien herken je dit: steeds wanneer je een bepaald lied hoort, houd jij het niet droog. Je weet wel ongeveer waarom, maar je kunt je vinger er niet opleggen dat het (nog steeds) gebeurt. Je vindt het niet persé vervelend, maar bent wel nieuwsgierig waarom dit jouw reactie is.

In beide gevallen wil het lied je iets vertellen. Klinkt een beetje gek? Op zich niet, als je het bekijkt vanuit trilling en energie. 

Wanneer je een snaar op de gitaar aanslaat, dan zie je de snaar trillen en je hoort de klank van die snaar. Wij kunnen geluid horen, omdat het uit een bepaalde trilling bestaat. Als het niet trilt, dan hoor je niets, dan is er geen geluid.

Zo zitten wij mensen en dieren ook in elkaar: we trillen de hele dag door en sturen hiermee een bepaalde energie uit. Je hebt bijvoorbeeld een hoge trilling wanneer je je blij en enthousiast voelt en een lage trilling bij verdriet. Dit voel je in je lichaam: je bent op dat moment misschien niet vooruit te branden. Andersom ook: een vrolijk lied kan je aan het dansen brengen en jou op die manier energie geven. 

Wauw, wat bijzonder. Ik kan niet anders zeggen. Alles wat je zei klopte gewoon! Het lied raakte me altijd wanneer ik er naar luisterde, en toen jij het zong kwam al mijn verdriet eruit, zo leek het wel. Hierna heb ik nog een paar keer het lied gehoord, zonder te huilen! Maar met een bepaalde rust die ik eerder nog niet had. Dank je dank je dank je!
Saskia
Energetisch coach

Wanneer je steeds hetzelfde lied hoort op verschillende momenten, of constant (diep) wordt geraakt bij 1 bijzonder lied, dan is het de energie en trilling van het lied wat jouw aandacht vraagt. Kennelijk ligt er een boodschap onder het lied verborgen, die jij mag horen. Anders valt het je niet op, of raakt het je niet zo.

Wat doet een LiedHealing?

Een LiedHealing kan een inzicht geven dat direct impact heeft op jouw huidige situatie.

Het kan zomaar zijn dat je na de LiedHealing een beslissing neemt die je niet eerder had durven nemen. Je hebt bijvoorbeeld helder wat een volgende stap kan zijn en kunt hier naar handelen.

Het kan ook zijn dat je een verzachting in jezelf voelt, waar je eerder een overweldigend gevoel van verdriet ervaarde. Door deze verzachting merk je op dat je veel minder snel in de stress schiet bij lastige situaties. 

Of je hebt eindelijk vrede met het overlijden van een dierbaar persoon: de boosheid die je eerder had, is verdwenen of lichter geworden. Ook dit heeft invloed op je dagelijkse leven: je reageert vrolijker en enthousiaster op dingen waar je eerst overstuur van zou raken.

een LiedHealing geeft jou een stukje van jezelf terug doordat ik – via het lied – kan vertalen wat er in jou leeft en wat jou misschien wel tegenhoudt om je gelukkiger te voelen.

een liedhealing IS ALTIJD INTUÏTIEF, dus elke LiedHealing is weer anders!

Zodra ik jouw aanvraag voor een LiedHealing binnen heb, ga ik voor je aan de slag. Ik zal je laten weten wanneer ik jouw LiedHealing ga doen, zodat je hier rekening mee kunt houden. 

Eerst luister ik naar het lied en stem ik af op jouw energie. Meestal krijg ik dan al wat informatie binnen. Ik neem alles op via een geluidsopname, dus je kunt het thuis op een rustig moment terug luisteren. 

Meestal zing en speel ik ook (een deel van) het lied speciaal voor jou in. Soms alleen 1 zin die je extra mag horen, soms het hele lied om thuis naar te luisteren. De ene keer op piano, de andere keer op gitaar. 

Ook ontvang ik vaak een ‘opdracht’, speciaal voor jou bedoeld. Denk bijvoorbeeld aan: luister naar het lied in een ontspannen houding en zing het refrein hardop mee. Deze afgestemde opdracht werkt verdiepend op de LiedHealing. 

    Praktisch

    Een LiedHealing is voor iedereen persoonlijk, dus het kan per persoon verschillen hoe een LiedHealing eruit ziet.

    Een LiedHealing duurt tussen de 30-60 minuten. Ik vertaal intuïtief, dus dit is elke keer weer anders. Misschien is jouw boodschap kort: dat neemt niet de verdieping van een LiedHealing weg. 

    Een LiedHealing kost €129,-. In totaal ben ik meer dan 1,5 uur bezig: ik wil jouw lied natuurlijk zo mooi mogelijk overbrengen. Daar moet ik dan wel even voor gaan zitten.