Pure Creativiteit is geen noodzaak, maar iets veel beters: het is een geschenk. Het is het glazuur op de taart. Onze Creativiteit is een fantastisch, onverwacht extraatje uit het Universum. Het is alsof al onze goden en engelen zijn samengekomen en tegen elkaar hebben gezegd: ‘Het valt niet mee daar beneden, als mens. Dat weten we. Hier, neem wat lekkers.’ 

– Elizabeth Gilbert in haar boek ‘Big Magic’

We zijn allemaal creatief geboren, maar zijn dit onderweg een beetje kwijt geraakt. Toch is het waardevol om weer in contact te komen met Jouw Creatieve Kracht.

WAAROM is dit zo belangrijk?

Het is belangrijk -zeker als Vrouw- om in Verbinding te zijn met Jouw Creatieve Kracht, omdat deze Creatieve Kracht in Verbinding staat met jouw Intuïtie. Met Vertrouwen in het Leven. Met Ontspanning. Met Kracht en Liefde. Uit het hoofd, in het Hart. 

Het zorgt ervoor dat je op een natuurlijke manier opgebouwde spanning en stress in het lichaam kunt ontladen. Je zult inzichten krijgen voor jezelf door Jouw Creatieve Kracht in te zetten op momenten dat je veel piekert. Dus naast rust en ontlading, spreek je ook je eigen Innerlijke Wijsheid aan en hierdoor zul je merken dat je intuïtiever zult gaan handelen. Je WEET dan dingen, je VOELT de oplossingen in plaats van dat je ze blijft zoeken in je hoofd. 

Vanuit Intuïtie handelen is een kwaliteit die veel vrouwen bij zich dragen, maar nog te weinig durven in te zetten. We zijn nu eenmaal gewend om alles vanuit ons verstand te doen. Maar het toelaten van deze Intuïtie -en dus het inzetten van Jouw Creatieve Kracht- zal jou veel ruimte geven in je dagelijks Leven. Je zult als moeder meer rust ervaren, omdat je er op vertrouwt dat het goed komt. Hoe dan ook. Je zult je energieker voelen, omdat je iets doet wat helemaal past bij JOU. Je wordt als het ware gevoed met nieuwe energie, zonder er iets voor in te leveren. En tot slot zal het uiteindelijk ook pijnlijke kind-stukken gaan helen die we allemaal in meer of mindere mate nog bij ons dragen. Je zult je hierdoor Lichter en Vrolijker voelen over de dag.

Jouw Creatieve Kracht benutten, is het aanraken van het Licht in Jezelf, de Verbinding maken met je Ziel en de Liefde doorgeven vanuit je Hart. Zonder oordeel, zonder twijfel, zonder onzekerheid. Het is handelen vanuit Je PURE zelf en groeien als Persoon. Zodat jij meer zult Leven vanuit Liefde, Verbinding en Licht. Het is een krachtige Verbinding met onszelf die wij als vrouwen nu hard nodig hebben in de drukke maatschappij waarin we leven.

wat ik doe

Soms weet je van Jezelf niet meer, wat Jouw Creatieve Kracht is en kun je er dus ook niet naar Leven. Er zit dan bijvoorbeeld een blokkade op Jouw Creatieve Kracht, door negatieve ‘kritiek’ van docenten of andere belangrijke volwassenen in je leven. En hierdoor vind je van jezelf dat je niet ‘creatief genoeg’ bent om creatief te zijn. Of keur je alles af wat met creativiteit te maken heeft.

Dan is het fijn dat er iemand is die met je mee kan kijken en daarbij de blokkade voor jou kan helen!

Ik stem af op jouw Energie en vraag aan jouw Licht wat Jouw Creatieve Kracht is. Wat zal jou nu op dit moment helpen, om meer in contact te komen met je Intuïtie? Welke vorm van Creativiteit is voor jou belangrijk om sterker, zelfverzekerder en energieker in het Leven te staan? Waar zit de blokkade die jou ervan weerhoudt weer creatief bezig te zijn? Ik stel vragen, ik luister en geef alles door, terwijl ik de informatie opneem op een geluidsbestand. Dit stuur ik dan via de mail of whatsapp naar je op, zodat je het thuis op je gemak kunt terug luisteren. 

Voor wie?

Jouw Creatieve Kracht is aan te vragen voor Vrouwen en (jonge) kinderen. Kinderen kunnen nog niet goed met woorden uitdrukken wat voor hen belangrijk is, maar laten dit vaak wel zien in gedrag.

Wanneer je merkt dat je kind niet lekker in zijn/haar vel zit, dan kan het ontdekken van de Creatieve Kracht van jouw kind heel helpend zijn. Je krijgt inzicht waar jouw kind goed op reageert (bijvoorbeeld: jouw kind heeft behoefte aan veel buiten zijn, maar speelt altijd binnen. Of het is belangrijk voor jouw kind om veel te tekenen ter ontspanning, maar doet dit te weinig). Door te weten wat de Creatieve Kracht is van jouw kind, kun je hem/haar helpen zich weer fijn te laten voelen. In Contact met de natuurlijk Kracht van zichzelf.

Jouw Creatieve Kracht kost €65,- per persoon. Boek je voor zowel jou als je kind Jouw Creatieve Kracht, dan krijg je een leuke korting. Je betaalt dan €119,- voor jullie samen, omdat ik het heel mooi vindt dat je voor jezelf en je kind in Contact wil komen met jullie Creatieve Kracht en hierdoor meer zullen gaan Leven vanuit je Hart en Intuïtie. Dat hebben we allemaal hard nodig!

Ik heb voor onze beide kinderen Jouw Creatieve Kracht aangevraagd bij Fabrina en ik ben er heel blij mee! Fabrina tuned echt in op mijn kinderen en kan ze goed omschrijven. Ze geeft ook fijne tips waar ik praktisch iets mee kan en begrijpt mij als moeder heel erg. Bijzonder hoe ze dit doet!

moeder Bettie

Liefs,

Fabrina


vraag hier Jouw Creatieve Kracht aan

Je naam (verplicht)