Waarom deze InzichtSessie?

Bewust tijd nemen om te ontspannen is een lastig iets. Ik weet er alles van. In onze meest heftige ziekenhuisperiode met de kinderen, hield ik mijn hoofd trots boven water, ik was positief ingesteld en probeerde zo goed mogelijk alles draaiende te houden. Ik ging door, door en door zodat iedereen zich goed kon voelen, behalve… ik zelf.

Je voelt het misschien al aankomen, maar dit werkte me op een gegeven moment tegen. Het opzij zetten van mijn eigen verlangen naar een beetje rust en ontspanning, kwam als een boomerang in mijn gezicht terug toen alles in rustiger vaarwater kwam. Ik had té lang té veel zorgen gehad die ik té weinig had afgevoerd.

Soms denk ik daarom weleens: had ik toen maar iemand ontmoet, die me had kunnen vertellen hoe belangrijk het is om tussendoor goed te Ontspannen en te Verbinden met mijn Hart. En niet alleen voor mezelf, maar zeker ook voor mijn lieve kinderen. Tijd nemen voor mezelf, en met elkaar als gezin, om met postieve en nieuwe energie weer samen te ZIJN. Iemand die me die ontspanning kon bieden en tegelijk kon helpen ontladen.

die persoon ben ik nu graag voor jou.

Wees welkom in mijn Praktijk voor Liefde, Verbinding en Licht

waar ik tijdens de InzichtSessie luister naar jouw verhaal of het verhaal van je kind. Kijk ik met je mee of er dingen zijn die je nú al kunt doen om meer te ontspannen. Omdat ik weet hoe belangrijk het is om te ontladen en nieuwe energie op te doen. Fijne herinneringen te maken, met jezelf en met elkaar. Heling krijgen waar nodig, om samen als gezin weer te STRALEN!

Ik ontmoet je graag tijdens de gratis (online) InzichtSessie van 30 minuten.

Veel liefs,

Fabrina 

vraag hier jouw gratis inzichtsessie aan