WEG MET DAT ONZEKERE GEDOE!

HET IS TIJD OM JEZELF TE LATEN ZIEN IN WIE JIJ BENT!

Je zit op de middelbare school en ziet daar al die meiden die er vrolijk en zelfverzekerd uitzien. Ze maken snel en makkelijk contact met andere klasgenoten en hebben lef waar je ‘u’ tegen zegt. Ze durven hun mening te geven en zitten echt lekker in hun vel. Ze lijken alles voor elkaar te hebben.

terwijl jij:

 • voelt dat je niet helemaal jezelf bent bij anderen
 • bang bent wat anderen over je denken
 • je makkelijk kunt terugtrekken in nieuwe of spannende situaties
 • niet durft te zeggen wat je denkt
 • voelt dat er meer in zit, maar het komt er niet uit
 • je zorgen maakt of je alles wel goed doet
 • wenst dat je er anders uit zou zien: mooier of slanker
 • keihard werkt om zo goed mogelijk te zijn
 • snel denkt dat een ander beter is dan jij
 • hoge eisen stelt aan alles wat je doet
 • enzovoort…

JE DROOMT ERVAN OM JEZELF MEER TE LATEN ZIEN EN UITING AAN JEZELF TE GEVEN, MAAR HOE DOE JE DAT?

Ik zal je alvast verklappen dat elke meid in jouw omgeving zich zeker weten wel eens onzeker voelt over zichzelf. Maar het gaat er om, hoe je hiermee omgaat!

Blijf jij jezelf verstoppen

achter uitspraken als: ‘Ik ben nu eenmaal niet zo slim/mooi/knap/populair dus laat maar zitten. Dat komt wel als ik volwassen ben. Ik ben nu eenmaal niet zo expressief of out-going. Ik ben altijd heel erg verlegen geweest. Het past niet bij mij. Het lukt me toch niet, dus ik richt me wel op andere dingen.’

OF:

Kies jij ervoor om jezelf meer te laten zien vanuit jouw unieke talenten. Meer te doen zonder bang te zijn wat anderen van jou vinden. Je vrolijk en lekker in je vel voelen, simpelweg door uiting te geven aan jezelf?

na een aantal zangsessies:

 • durf jij jezelf te laten zien
 • maak jij je minder druk om wat anderen van je vinden
 • voel jij je zekerder in jouw talenten
 • begrijp je meer over je emoties en kun je uiting geven aan wat je voelt

Met andere woorden:

je hebt onzekere gevoelens over jezelf ingeruild voor ZELFVERTROUWEN. Hierdoor merk je dat alles in je dagelijkse leven veel fijner is. Je hebt weer zin om dingen te ondernemen en bent niet bang om fouten te maken. Je voelt je GELUKKIG en in verbinding met je HART.

Dit is wie jij bent!

MAAREH… ALLES LEUK EN AARDIG, FABRINA, MAAR IK KAN DUS ECHT NIET ZINGEN!

Tja, daar begint de onzekerheid eigenlijk al, hè? 😉

Het mooie van deze uitspraak is dat dit mij veel zegt. Mensen die vinden dat zij niet kunnen zingen, hebben het juist nodig om te gaan zingen! Je stem is namelijk precies het instrument waar jij je mee kunt uiten. Door te denken dat je niet kunt zingen – aka: jij vindt je stem niet mooi/goed genoeg om te zingen – zeg je eigenlijk tegen jezelf dat jij jezelf niet mooi/goed genoeg vindt… en uit je dus precies naar jezelf dat je niet mooi/goed bent.

WELKOM, VICIEUZE CIRKEL VAN
TWIJFEL EN ONZEKERHEID!

hoe ziet een zangsessie er precies uit?

Een ZangSessie bij mij is niet te vergelijken met reguliere zangles, waar het voornamelijk gaat over goed stemgebruik en zingen met de juiste techniek. Het gaat veel verder en dieper dan ‘mooi zingen’. Het gaat over wat er in jou leeft. Wat er speelt in jouw onderbewuste dat jou klein en onzeker houdt.

Een ZangSessie in mijn praktijk is transformerend en verhelderend. We heffen door middel van meditatie, klanken maken en het zingen van inspirerende muziek (creatieve) blokkades op zodat er ruimte ontstaat voor persoonlijke groei.

Het is een reis naar binnen, van waaruit jij gaat STRALEN en je VOL ZELFVERTROUWEN in het leven gaat staan! 

Omdat ik – naast mijn professionele kennis – veel vanuit mijn Intuïtie werk, is het op een website lastig aan te geven hoe een ZangSessie er precies voor jou uit zal zien. Stuur me daarom een mailtje met jouw verhaal, zodat ik mee kan kijken hoe ik samen met jou aan de slag kan gaan. Zo krijg je inzicht in het verloop van een ZangSessie en in het maken van je vervolgstappen naar een leven vol Zelfvertrouwen en Liefde.

Jouw investering om je ZELFVERZEKERD en GELUKKIG te voelen: 

€47,50 per ZangSessie van 45 minuten (inclusief BTW)

wat anderen zeggen:

De ZangSessies bij Fabrina zijn echt geweldig! Ik durfde me nooit goed uit te drukken, was eigenlijk altijd een stil muisje. Maar sinds ik bij Fabrina heb gezongen, voel ik me veel vrijer om nieuwe dingen te ondernemen. Ik heb bijvoorbeeld een studie gekozen die ik eerst niet durfde te doen, omdat ik dacht: dat lukt me nooit! Echt een aanrader voor iedereen die niet durft, maar wel graag wil!
Z. vd L.
student
Heel mooi hoe Fabrina haar ZangSessies doet. Ik heb gevraagd verbinding te maken met mijn dochter, Teddi. Helemaal in contact, slaat ze de spijker op zijn kop. Ik herken wat ze zegt, maar wat kan ik er mee. Ook daar is uiteindelijk het antwoord, Het gaat altijd over verbinding. Ze geeft aan dat mijn dochter de behoefte heeft om (creatieve) dingen samen te doen! En dat zegt mijn dochter al heel lang. Ik doe dat toch, denk ik dan. Fabrina geeft aan hoe belangrijk dit werkelijk is en op welke manier dit goed is voor Teddi. Er helemaal Zijn, werken met mooie materialen, zonder aan andere dingen te denken. Hier groeit ze van! De eerste week deed ik hier wel iets mee, maar niet genoeg. Op onbewust niveau heeft dit doorgewerkt op Teddi. Ze geeft HEEL duidelijk aan waar haar behoefte ligt. Ineens is het me helemaal helder. Ja, het is goed voor ons allebei ♡ Wij verbinden, wij groeien, wij creëren. Fabrina is heel open en oprecht, heel warm en haar creatieve geest en open hart leidt tot daar waar het werkelijk belangrijk is! Ik hoop dat je nog vele mensen mag ondersteunen. Dank je wel lieverd
Sonja en Teddi
Intuitief healer
Ik dacht dat ik altijd wel zeker was over mezelf. Op school gaat het goed, ik haal hoge cijfers. Maar tijdens de ZangSessies van Fabrina kwam ik er achter dat ik toch onzeker ben over bepaalde dingen. Zonder dat ik het doorhad, trok ik me soms uit groepsgesprekken terug als er iemand bij kwam die 'het voor elkaar heeft'. Fabrina hielp me begrijpen waar dit vandaan komt en zo zijn we aan de slag gegaan. Superbedankt!!
J. v. G.
scholier

dus, ben jij er klaar voor om je gelukkig en zelfverzekerd te voelen?

NOG EVEN DIT: 

 • Een zangSessie bij Fabrina is geen quickfix voor een probleem. Werken aan jezelf is een proces dat maanden, zo niet jaren kan duren. Daarom is een reeks van 5 sessies aan te raden. Je kunt hierdoor de diepte in gaan en een goede basis leggen voor jouw persoonlijke groei.
 • Een ZangSessie bij Fabrina vervangt geen medisch advies of voorgeschreven medicijnen. Raadpleeg altijd je arts bij twijfel.